Verse Visproducten

Verse visproducten zijn het paradepaardje van Pizzeria Trattoria La Barca in Goes.

Verse visproducten

Bijna dagelijks worden de verse visproducten aangeleverd uit het hart van de Zeeuwse visserijtraditie: Yerseke. Daarbij letten we samen met onze visleverancier W&A, niet alleen op uitmuntende kwaliteit en versheid, maar ook op de mediterrane smaken.

Delicatesse

De rode tonijn heeft maar enkele seconden op de grill nodig. Verse visproducten bij Pizzeria Trattoria La Barca in GoesDe dagverse dorade verpakken we in folie en gaat vergezeld van groen en kruiden in de oven. Zo serveren we een dampende delicatesse op uw bord.

Vragen over deze producten?

Deze visproducten vindt u bij La Barca in Goes terug in verschillende gerechten. Wij koppelen namelijk de Italiaanse traditie aan de Zeeuwse streekproducten. Daarom is visleverancier W&A, onze leverancier van deze heerlijke verse vis. Zij leveren de beste kwaliteit als het gaat om vis- schaal- en schelpdieren.

Heeft u vragen over de vis of wilt u er meer van weten? Wanneer u bij ons komt lunchen of dineren nodigen wij u van harte uit uw vragen hierover te stellen. Ons team heeft namelijk hart voor het eten, maar natuurlijk ook voor u als gast. Zij leggen u graag meer uit over het product waar u vragen over heeft.