Uit de keuken geklapt

Sfeer van Italië in Goes

Bij Pizzeria Trattoria La Barca in Goes gaan gezelligheid en lekker eten hand in hand. In uit de keuken geklapt vertellen wij u graag meer over onze verse producten die wij gebruiken en die vrijwel dagelijks worden aangeleverd en bereid. Daarbij proberen we zoveel mogelijk in te spelen op wat het seizoen te bieden heeft.  Zodoende ontstaat een unieke menukaart waar de Italiaanse traditie gekoppeld wordt aan Zeeuwse streekproducten. Het team van La Barca bestaat uit enthousiaste mensen die hart voor u én de zaak hebben.

Ook afhalen is mogelijk

U kunt bij ons ook terecht voor een verse kop koffie , thee, een drankje, een klein hapje of een heerlijke lunch. Geen zin om uit eten te gaan, maar ook niet om te koken? Bij ons kunt u ook een pizza of pasta afhalen.

Uit de keuken geklapt

Wij vertellen u hier in “uit de keuken geklapt” graag meer over onze leveranciers.  Klik hieronder op de tabbladen om meer te lezen.

IJs van La Barca

Slagerij Verburg

Verse Vis

Brood uit de Zee

Heeft u na het lezen over onze verse producten en leveranciers nog vragen of wilt u er meer van weten? Wanneer u bij ons komt lunchen of dineren nodigen wij u van harte uit uw vragen hierover te stellen. Ons team heeft namelijk hart voor het eten, maar natuurlijk ook voor u als gast. Zij leggen u graag meer uit over het product waar u vragen over heeft.