Typisch La Barca

Typisch La Barca staat voor gezelligheid, lekker eten en goed drinken.

Typisch La Barca

Bij Pizzeria Trattoria La Barca in Goes maken wij gebruik van verse producten (zoals vers vlees en verse vis) die vrijwel dagelijks worden aangeleverd en bereid. Daarbij proberen we zoveel mogelijk in te spelen op dat, wat het seizoen te bieden heeft. Daarnaast zijn er de typisch Italiaanse ingrediёnten zoals:

  • de Milanese salami;
  • de huisgemaakte limoncello van Ligurische citroenen
  • en de kwaliteitswijnen, zoals een falanghina uit Typisch La Barca - wijnenCampania en negroamaro met talloze onderscheidingen uit Puglia.

Zodoende ontstaat een unieke menukaart waarbij Italiaanse traditie gekoppeld wordt aan Zeeuwse streekproducten.

De typisch La Barca keukenbrigade 

De keukenbrigade heeft een groot Italiaans hart. Zij weten de kwaliteitsingrediёnten samen te smelten tot smaakvolle gerechten. Van de traditionele carpaccio tot de meer eigentijdse penne met peer en gorgonzola.

Enthousiast team

Het enthousiaste team in de bediening zorgt ervoor dat u goed geadviseerd wordt. Zo kunt u zich vooral kunt concentreren op het genieten van alles wat La Barca te bieden heeft. Wanneer u geniet zijn wij tevreden.

Proef de Italiaanse sfeer

Wanneer u in Zeeland bent kunt u bij Pizzeria Trattoria La Barca in Goes de Italiaanse sfeer proeven. U bent van harte welkom voor een lunch, of diner in ons restaurant. Ook voor een smakelijk Italiaans ijsje tijdens het winkelen, kunt u bij ons ijsluik terecht wanneer wij geopend zijn.