Slagerij Verburg

Slagerij Verburg uit Kortgene staat voor ambachtelijk vlees van de beste kwaliteit. En kwaliteit begint bij het vee. Onze runderen, lammeren, varkens en kippen moeten een goed en gezond leven hebben gehad. Een leven als vroeger.

Vleesproducten

De vleesproducten worden volgens de moderne normen klaargemaakt en in onze traiterie werken wij voornamelijk met verse en biologische ingrediënten. In de winkel van deze slagerij in Kortgene vindt u een eigentijds assortiment met lekkernijen uit alle windstreken.

slagerij verburgslagerij verburg2Drie Voorwaarden

Rust, eenvoud en kwaliteit’ is ons motto. Voor ons zijn dit de drie voorwaarden die nodig zijn om te genieten van een mooie maaltijd. Goed vlees staat voorop, maar de gerechten eromheen zijn minstens zo belangrijk.

Vlees van Slagerij Verburg bij Pizzeria Trattoria La Barca in Goes

Dit vlees vindt u bij La Barca in Goes bij onze verschillende gerechten. Wij koppelen namelijk de Italiaanse traditie aan de Zeeuwse streekproducten. Daarom is Slagerij Verburg onze leverancier van dit ambachtelijk en vers vlees.

Heeft u vragen over dit vlees of wilt u er meer van weten? Wanneer u bij ons komt lunchen of dineren nodigen wij u van harte uit uw vragen hierover te stellen. Ons team heeft namelijk hart voor het eten, maar natuurlijk ook voor u als gast. Zij leggen u graag meer uit over het product waar u vragen over heeft.