De lekkerste pizza

Bij Pizzeria Trattoria La Barca in Goes houden we wel van een uitdaging en betrekken wij graag onze klanten bij ons restaurant.
Daarom organiseerden wij in mei i.s.m. Suffe Tutten een prijsvraag: 
Wie bedenkt de meest bijzonder of de lekkerste pizza

Meer dan 30 inzendingen voor de lekkerste pizza

Wij hadden een aantal inzendingen verwacht, maar waren uiteindelijk erg verrast. Wij kregen namelijk meer dan 30 inzendingen binnen voor de meest bijzondere of de lekkerste pizza. Zie daar maar eens een keuze uit te maken, want er zaten heel wat creatieve en unieke inzendingen bij. Het was dus moeilijker dan we dachten.

Niet 1 maar 2 prijswinnaars

Na een selectie hebben we uiteindelijk besloten om twee prijswinnaars te kiezen.
De eerste winnares bedacht een geweldige creatieve pizza, namelijk:
Een pizza belegd met asperges en Hollandaise saus. Aangezien wij bij Pizzeria Trattoria La Barca graag werken met verse producten en hierbij inspelen op wat het seizoen te bieden heeft, vonden wij deze pizza goed bij ons passen. Dit idee gaan we dus zeker een keertje uitproberen, bedankt!

De tweede winnares stuurde een hele unieke en creatieve De lekkerste pizza prijsvraag inzending van Esmeecreatie. Esmee Vermeulen had een mooie tekening gemaakt van een overheerlijke pizza.
Begin juni kwam Esmee haar prijs ophalen: een La Barca hartje met een reep chocolade. “Dit is het mooiste dat ik ooit heb gewonnen”, aldus Esmee. Zij is volgens haar moeder enorm blij met haar prijs en dat is op de foto ook wel te zien. Bedankt Esmee voor jouw leuke inzending!