De sfeer van Italië

La Barca ademt de sfeer van Italiё.
Dit ziet u terug in alle facetten bij Pizzeria Trattoria La Barca in Goes. En u proeft het natuurlijk ook in onze heerlijke Italiaanse gerechten en niet te vergeten het heerlijke Italiaanse ijs. Hiervoor kunt u dagelijks terecht aan ons ijsluik, maar natuurlijk ook bij ons binnen of op het terras voor een overheerlijk Italiaanse ijscoupe.

Eigenaren ademen Italiё

De eigenaren hebben dan ook een sterke band metDe sfeer van Italiё bij Pizzeria Trattoria La Barca in Goes het mediterrane land van de laars. Kok Diego en gastvrouw Elisa zijn beide geboren in Bordighera (Liguriё). Eigenaar Ab en  zijn vrouw Marjan brengen zoveel mogelijk vakantiedagen door tussen Como en Palermo. Hierbij hebben de serene rust van Umbriё, de provincie rond Assisi en Arezzo, een bijzonder plekje in hun hart heeft veroverd.

Vernieuwende sfeer van Italiё in Goes

En zo worden steeds nieuwe stukjes Italiё aan het smaken- en geurenpallet van La Barca toegevoegd. Stilstand is achteruitgang en dat is iets wat deze eigenaren niet kennen. Zij vernieuwen regelmatig de menukaart en u vindt keer op keer vernieuwend Italie in Goes, door o.a.:

  • Nieuwe gerechten;
  • mooie wijnen;
  • bijzondere drankjes;
  • en sfeervolle muziek.

Op een mooie zomerse dag waant u zich op een mondain plein aan de Toscaanse kust in het Zeeuwse Goes.