Brood uit de Zee

Revolutionair lekker!
Pain de Mer© is brood uit de zee. Dit is een Revolutionair Zeeuws natuurdesembrood van hoogwaardige kwaliteit met een unieke smaaksensatie. Het marcel speltmarcel spelt3is bereid met gezuiverd zilt zeewater uit Nationaal park De Oosterschelde. Pain de Mer© bevat uitsluitend natuurlijke ingredienten als tarwemeel, roggebloem, zeesap en vers zeefruit.

Wat maakt dit brood uit de zee uniek?

Dit is wat dit brood zo uniek maakt:

  • Gemaakt van gezuiverd zeewater uit Nationaal Park de Oosterschelde;
  • Zoutreductie van maar liefst 40% t.o.v. normaal brood;
  • Gemaakt van 100% natuurdesem;
  • Geen E-nummers;
  • Alleen maar natuurlijke, pure ingrediënten;
  • Alle producten zijn ontworpen met inspiratie van de zee.

Daarnaast kent dit brood geen toevoegingen van  koemelk en zelfs geen toevoeging van gist. Er wordt alleen gebruik gemaakt van vol Zeeuws tarwebloem.
Kortom het is uniek Zeeuws natuurdesem brood met een fantastische bite en smaak!

Pain de Mer©bij Pizzeria Trattoria La Barca in Goes

Dit brood vindt u bij La Barca in Goes bij onze verschillende gerechten. Wij koppelen namelijk de Italiaanse traditie aan de Zeeuwse streekproducten. Daarom is speltbakker Pain de Mer© onze leverancier van dit heerlijke verse brood.

Heeft u vragen over dit brood of wilt u er meer van weten? Wanneer u bij ons komt lunchen of dineren nodigen wij u van harte uit uw vragen hierover te stellen. Ons team heeft namelijk hart voor het eten, maar natuurlijk ook voor u als gast. Zij leggen u graag meer uit over het product waar u vragen over heeft.