Bedrijfsuitje

Stap er eens uit… Een gezellig bedrijfsuitje met het gehele team.

Etentje als bedrijfsuitje

Wilt u met uw team genieten van een lunch of diner bij Pizzeria Trattoria La Barca in Goes? Dit bedrijfsuitje verzorgen wij graag voor u. Wij denken graag met u mee om het uitje bij ons restaurant vorm te geven. Wilt u bijvoorbeeld:

  • Even een andere sfeer om uw team te bedanken?
  • Opladen voor een nieuwe uitdaging?
  • Een informele bespreking?

Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden bedrijfsuitje bij Pizzeria Trattoria La Barca in Goesom samen met uw team een onvergetelijke middag / avond door te brengen.

Meer dan alleen een etentje?

Wij verzorgen voor uw bedrijf / team graag een fijn etentje. Bent u op zoek naar een avondvullend programma? Ook hier hebben wij mogelijkheden in. Wij denken graag met u mee, zodat wij een bedrijfsuitje kunnen verzorgen samen met u, waar het hele team nog lang over na zal praten.

Aangepast menu

Onze menukaart beschikt over uiteenlopende gerechten.  Wij staan hierbij altijd open voor wensen en houden indien mogelijk rekening met allergieën. Het is natuurlijk voor een bedrijfsuitje ook mogelijk een aangepast menu te verzorgen. Dit kan zowel voor een lunch als diner.

Contact opnemen voor een bedrijfsuitje

Wij nodigen u van harte uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen en zo de verschillende mogelijkheden met u te bespreken.