Laatste Nieuws

  • Vakantie voorbij? Geniet nog even na bij #pizzeria #trattoria @LaBarca , #Italiaanse #traditie gecombineerd met #Zeeuwse #streekgerechten🇮🇹🍷

    Vakantie voorbij? Geniet nog even na bij #pizzeria #trattoria @LaBarca , #Italiaanse #traditie gecombineerd met #Zeeuwse #streekgerechten🇮🇹🍷

    september 04

  • Recept: Glutenvrije olijfoliecake met appel en citroenglazuur naar recept van Janneke Philippi Dit mooie cakeje maak je met glutenvrij zelfrijzend bakmeel dat tegenwoordig bij veel grote supermarkten verkrijgbaar is. Je kunt het cakebeslag ook met gewoon zelfrijzend bakmeel maken. Olijfolie zorgt voor een smeuïge cake, én geeft smaak: neem dus een olijfolie die je lekker vindt (en daar hoeft zeker niet meteen een peperduur prijskaartje aan te hangen!). Ingrediënten: 150 gram handappels | 150 gram suiker | een halve theelepel kaneel | 3 eieren | 120 ml extra vergine olijfolie | 150 gram glutenvrij zelfrijzend bakmeel | 50 gram poedersuiker | 1 eetlepel citroensap | ingevette taartvorm van 16-18 centimeter doorsnede Verwarm de oven voor tot 160 ºC. Snijd de appels ongeschild in vieren, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes. Meng de appel met twee eetlepels suiker en de kaneel. Klop in de keukenmachine of met de mixer de eieren met de olijfolie en de rest van de suiker glad. Voeg het bakmeel toe en klop tot een glad beslag. Schenk het cakebeslag in de vorm en verdeel er de appelblokjes over. Bak de cake in de voorverwarmde oven in ongeveer één uur goudbruin en gaar. Neem de cake uit de oven en laat ‘m tien minuten in de vorm afkoelen. Verwijder de vorm en laat de cake verder afkoelen tot kamertemperatuur. Roer met een vork de poedersuiker met ongeveer één eetlepel citroensap tot een dik glazuur. Verdeel het glazuur met de vork over de cake en laat drogen.’

    Recept: Glutenvrije olijfoliecake met appel en citroenglazuur naar recept van Janneke Philippi

Dit mooie cakeje maak je met glutenvrij zelfrijzend bakmeel dat tegenwoordig bij veel grote supermarkten verkrijgbaar is. Je kunt het cakebeslag ook met gewoon zelfrijzend bakmeel maken. Olijfolie zorgt voor een smeuïge cake, én geeft smaak: neem dus een olijfolie die je lekker vindt (en daar hoeft zeker niet meteen een peperduur prijskaartje aan te hangen!).

Ingrediënten: 150 gram handappels | 150 gram suiker | een halve theelepel kaneel | 3 eieren | 120 ml extra vergine olijfolie | 150 gram glutenvrij zelfrijzend bakmeel | 50 gram poedersuiker | 1 eetlepel citroensap | ingevette taartvorm van 16-18 centimeter doorsnede
Verwarm de oven voor tot 160 ºC. Snijd de appels ongeschild in vieren, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes. Meng de appel met twee eetlepels suiker en de kaneel.
Klop in de keukenmachine of met de mixer de eieren met de olijfolie en de rest van de suiker glad. Voeg het bakmeel toe en klop tot een glad beslag.
Schenk het cakebeslag in de vorm en verdeel er de appelblokjes over. Bak de cake in de voorverwarmde oven in ongeveer één uur goudbruin en gaar.
Neem de cake uit de oven en laat ‘m tien minuten in de vorm afkoelen. Verwijder de vorm en laat de cake verder afkoelen tot kamertemperatuur.
Roer met een vork de poedersuiker met ongeveer één eetlepel citroensap tot een dik glazuur. Verdeel het glazuur met de vork over de cake en laat drogen.’

    augustus 24

  • #vakantie? #tijd om ons heerlijke #Italiaanse #ijs te komen proeven. We hebben zowel hoorntjes als coupes voor op ons terras. Speciaal voor de kinderen is er nu #suikerspin ijs.

    #vakantie? #tijd om ons heerlijke #Italiaanse #ijs te komen proeven. 
We hebben zowel hoorntjes als coupes voor op ons terras. Speciaal voor de kinderen is er nu #suikerspin ijs.

    augustus 07

  • Lekker aan het #fietsen ? Stop even bij @labarca in #Goes voor een lekker #bakkie #koffie, een #verse jus of iets anders fris🍮🍺🥃

    Lekker aan het #fietsen ? Stop even bij @labarca in #Goes voor een lekker #bakkie #koffie, een #verse jus of iets anders fris🍮🍺🥃

    augustus 03

  • Er vloeien Italiaanse tranen. Nu al. 😢

    juni 29

  • Italie-Nederland. Een bijzondere uitdaging voor Team La Barca. Wij zijn klaar voor de wedstrijd.

    Italie-Nederland. Een bijzondere uitdaging voor Team La Barca. Wij zijn klaar voor de wedstrijd.

    juni 29

  • Onze olijfbomen staan er prachtig bij. Mooi decor om ‘s avonds een hapje te eten.

    Onze olijfbomen staan er prachtig bij. Mooi decor om ‘s avonds een hapje te eten.

    juni 28

  • Lekker weer🌞 Suffetutten vandaag, om te vloggen🇮🇹🥰 👍👌 https://www.facebook.com/suffetutten/videos/345479286131595

    Lekker ijsje eten bij La Barca 😃

    juni 22